• SVO Uitje 8 Maart: Heroes Den Bosch vs Aris Leeuwarden

  25 jan 2020
 • Beste SVO’ers,

  Allereerst de allerbeste wensen en een sportief 2020 gewenst!
  Laten we naar de wedstrijd Heroes Den Bosch tegen Aris Leeuwarden gaan op 8 maart 2020. De wedstrijd begint om 16:00 uur.
  Vanuit team U10-1 hebben we met Heroes Den Bosch afspraken gemaakt over prijs. En ook het bestuur van SVO draagt bij!
  Ieder lid van SVO dat 14 jaar of jonger is kan de wedstrijd kosteloos bijwonen. Leden van 15 jaar en ouder kunnen, de wedstrijd bijwonen tegen een gereduceerd tarief van € 4,50 per ticket. Ook eventuele begeleiders van jonge SVO leden kunnen de wedstrijd bijwonen tegen het gereduceerde tarief van € 4,50 euro per ticket.
  Als je mee wil kan je dat aan je team manager aangeven. Je team manager verzamelt de betalingen en stort het totaal op de rekening van SVO. Verder laat de team manager aan Michel van der Burg weten hoeveel leden van 14 jaar en jonger meegaan, hoeveel leden van 15 jaar en ouder, en hoeveel begeleiders.
  Als de inventarisatie en de betaling aan SVO op 30 januari 2020 gedaan is, kunnen we aan Heroes Den Bosch aangeven met hoeveel we komen en worden alle tickets geregeld. Hou er rekening mee dat ook de leden die gratis mee kunnen een ticket zullen ontvangen om de wedstrijd bij te kunnen wonen!
  Vervoer naar de wedstrijd toe zul je zelf moeten verzorgen. Carpoolen is natuurlijk wel het gezelligste en zou je binnen het team kunnen organiseren.

  Groet,
  Michel van der Burg