• Takenschema
  Het takenschema voor de aankomende twee weekenden is bekend. Dit heeft lang op zich laten wachten, omdat het aantal scheidsrechters momenteel zeer krap is. Het volledige schema volgt zo spoedig mogelijk. Klik hier voor het schema.

  Kijk goed welke taken van je worden verwacht. Als je scheidsrechter in opleiding bent, let dan ook goed op, je kunt zijn ingedeeld samen met een ervaren scheidsrechter. Kun je niet, zorg dan dat je zelf je taak ruilt met een ander.

  De taken zijn ook ingevuld in Sportlink, en zijn beschikbaar in de basketball-app.

  Startdag; presentatie
  Tijdens de Startdag afgelopen zondag 6 september is er informatie gedeeld over:
  • Corona maatregelen
  • Wedstrijdkleding
  • Contributie seizoen 20/21
  • Jury en scheidsrechter verplichtingen
  • Vrijwilligerstaken
  Voor de desbetreffende presentatie klik hier. Mocht iemand geïnteresseerd zijn in een scheidsrechtersopleiding, extra scheidsrechters zijn zeer welkom, of voor één van de vrijwilligerstaken bij bestuur (algemeen bestuurslid -governance, communicatie & PR en activiteiten coordinator) of support (ledenadministratie, kas commissie en fondswerving & sponsoring) stuur een email aan info@svo-basketball.nl.

  Basketball's Cool
  Basketball's Cool start weer a.s. vrijdag 11 september om 18.00 - 19.00 uur in Sportcentrum Oudenrijn.

  NBB-app
  Aanpassen profielfoto wedstrijdspelers; Tot en met 15 september a.s. kan je je profielfoto wijzigen of toevoegen. Zorg voor een actuele foto.
  Digitaal wedstrijdformulier; voor coaches/teammanagers die moeite hebben met het invullen van het digitale wedstrijdformulier, een instructievideo is hier te vinden.
  Problemen: Voor problemen met inloggen of als de app crasht of stopt, neem contact op met Sportlink - 088-7700500.

  Voor ouders en spelers die de wedstrijd digitaal moeten vastleggen (tafelen) is er ook een instructievideo van de NBB. Klik hier voor een stapsgewijze uitleg.