• Corona-protocol SVO Basketball

  In het kader van de Corona-maatregelen heeft SVO in overleg met de eigenaar/beheerder van Sportcentrum Oudenrijn nieuwe regels opgesteld. Klik hier voor de nieuwe regels inzake wedstrijden, trainingen en mondkapjes. Lees deze s.v.p. goed door!

  Blijf de SVO-website volgen voor het laatste nieuws over de Corona-maatregelen. Wij volgen sowieso de voorschriften van Overheid en RIVM, wat kan betekenen dat bovenstaande regels kunnen wijzigen.

  Zaalwacht

  Om tijdens wedstrijden alles in goede banen te leiden is het belangrijk dat onze en bezoekende teams worden opgevangen en uitleg krijgen over de gang van zaken. Dit is een taak voor de zaalwacht. Deze taak wordt ingevuld door een ouder. Lees hier meer over de taak en wanneer elk team aan de beurt is (rooster),

  Sportcentrum Oudenrijn - Horeca

  De horeca van Sportcentrum Oudenrijn is, i.v.m. de Corona-maatregelen, vanaf 29 september gesloten. Dit geldt in ieder geval tot en met 20 oktober. Mensen mogen niet meer wachten in het sportcentrum op sporters, is er geen publiek meer toegestaan en mag niet meer geconsumeerd worden in de horeca of openbare ruimtes van het sportcentrum. Sporters worden verzocht zo kort als mogelijk vóór de sportactiviteit aanwezig te zijn en zo snel als mogelijk weer te vertrekken. Dus ook voor- of nababbelen in het sportcentrum zit er even niet meer in.