• Seizoen 2019-2020 voorbij

  Voor zover nog niet duidelijk, het seizoen 2019-2020 is noodgedwongen abrupt geëindigd. Het bestuur van SVO heeft besloten nu alle energie te richten op het nieuwe seizoen. Hierover blijven we jullie informeren en gaan ervan uit dat we de verloren maanden dubbel en dwars goedmaken na de zomervakantie!

   

  Algemene Ledenvergadering (ALV) 16 juni a.s. uitgesteld naar september 2020

  Het bestuur heeft besloten de ALV uit te stellen tot september 2020. Gezien de onduidelijkheden die de Corona-crisis met zich meebrengen, is het erg moeilijk op dit moment een reële begroting op te stellen voor het seizoen 2020-2021. Tevens is het tekort aan trainers een probleem dat opgelost moet worden. Hier hopen we de komende maanden meer duidelijkheid over te krijgen. In september willen we dan zowel de begroting voor het nieuwe seizoen als de jaarrekening over het afgelopen seizoen vaststellen.

   

  Dringende oproepen!

  Trainers gezocht: SVO blijft groeien. We hebben weer meer jeugdteams dan vorig jaar. Dit is natuurlijk heel positief, maar betekent ook dat al deze teams moeten worden getraind. Helaas liggen de basketball trainers niet voor het oprapen. Het kost SVO elk jaar weer heel veel moeite om voldoende trainers te vinden. Voor komend seizoen is dit zeker het geval. Daarom doen we ook deze oproep! Vind je het leuk om een team te trainen of ken je iemand die dit wel zou willen, meld je bij ons door een email te sturen aan info@svo-basketball.nl!

   

  SVO gaat vanaf komend seizoen structureel ondersteuning bieden aan alle trainers en met name beginnende trainers kunnen hiervan gebruik maken. Dit betekent dat we gaan helpen bij het opzetten van trainingen en we zullen ook de trainers met raad en daad terzijde staan. Je hoeft het dus niet alleen te doen!

   

  Daarnaast bieden we als club een vergoeding aan voor de tijd die jij aan SVO wil besteden.

  Kortom, we weten al jaren dat al onze trainers ontzettend belangrijk zijn voor de club en we doen er alles aan om hen als club te ondersteunen. Hopelijk helpt dit om de stap te zetten, zeker nu we echt op zoek zijn naar nieuwe trainers voor een aantal teams! Het helpt de club in ieder geval zonder meer, want zonder trainers kan er niet gespeeld worden!

   

  Bestuursleden gezocht: Als bestuur van SVO Basketball doen we ons best iedereen met veel plezier elk jaar van het basketball te laten genieten. Maar hier kunnen we zeker nog hulp bij gebruiken. We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden! We zoeken bestuursleden die de communicatie verder vorm willen geven en een bestuurslid die ondersteuning wil bieden bij het verder vorm geven en implementeren van het basketball-technische beleid. Heb je zin om je in te zetten voor onze fantastische club meld je dan bij onze voorzitter Frank van de Kant; voorzitter@svo-basketball.nl!

   

  Donatie Sportcentrum Oudenrijn

  SVO heeft een donatie gedaan van 1000 euro aan Sportcentrum Oudenrijn (SCO).

  SCO is al jarenlang voor SVO het clubhuis van de club. Met veel plezier komen we hier basketballen en worden we altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Vanwege de Corona-crisis maakt SCO mindere tijden door en vonden wij dat we SCO moeten ondersteunen. SVO heeft afgelopen seizoen minder uitgaven gedaan, dus deze bijdrage was mogelijk. Het komt neer op ongeveer 5 euro per spelend lid.

  Wil je zelf ook nog een bijdrage doen, dat kan via: https://getfunded.nl/campagne/10657-personeel-sportcentrum-oudenrijn.