• Basketball's Cool

   

  Wat?
  Basketball’s Cool is een plek waar kinderen in de basisschool-leeftijd (5 tot 10 jaar) wekelijks basketball-les kunnen krijgen zonder dat ze direct volwaardig competitie-spelend lid van de vereniging hoeven te worden. Basketball’sCool is onderdeel van het aanbod van SVO Basketball en de kinderen kunnen op een vaste dag en tijdstip tegen een minimale vergoeding terecht voor een basketbaltraining.

  Speels
  In deze lessen staat Peanutbasketball centraal. Op deze manier worden kinderen op een speelse manier door trainers van SVO Basketball de basis van het basketball geleerd. Hierna kunnen ze dan doorstromen naar een team van SVO Basketball voor trainingen en het spelen van wedstrijden.

  Deelnemers aan de Basketball’sCool zijn lid van de vereniging en zijn zo via de NBB verzekerd tijdens hun basketballactiviteiten.

  Ook meedoen?
  Meld je dan aan bij SVO Basketball. Basketball’sCool wordt gehouden elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 in de Sportcentrum Oudenrijn. Als je wilt, kun je ook gewoon eens komen kijken voordat je meedoet. Maar…neem een paar sportschoenen mee, want we weten zeker dat je meteen zin krijgt om ook te basketballen!

  Je kan meedoen door het invullen van een inschrijfformulier. Deze wordt bij de zaal uitgedeeld. De kosten van Basketball’s Cool zijn  € 30 voor 10 lessen en eenmalig 15 euro inschrijfkosten. Hiervoor krijg je van SVO Basketball een bal!

  De 10 lessen staan op een strippenkaart. Als de strippenkaart vol is kan je gewoon een nieuwe kopen (30 euro)!

  De lessen zijn van september t/m mei/juni, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen.

  Het seizoen 2020/2021 start vrijdag 4 september om 18:00 uur.

  Hopelijk zien we je snel in Sportcentrum Oudenrijn!

 • Problemen met het aanmeld formulier? Klik dan hier om je aan te melden via de mail.