Takenschema 2e Helft 2018-2019 [UPDATE]

Beste SVO’ers

Het takenschema voor de tweede helft van het seizoen is bijgewerkt en kan hieronder gedownload worden. In de maanden maart en april dienen er nog wat taken ingevuld te worden. Rond de voorjaarsvakantie zal daarom een update van het takenschema gecommuniceerd worden.

Het is de taak van elke scheidsrechter of tafelaar om bij verhindering zelf voor vervanging te zorgen. Ervaring is dat dit vaak wel lukt binnen het team. Mocht dit nu niet lukken, trek dan tijdig aan de bel. Dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Voor de scheidsrechters hebben we Whatsapp groep. Wil je lid worden van deze groep, geef dan je mobiele telefoonnummer door via 06-10085070.

Komende maanden zullen we een aantal nieuwe scheidsrechters opleiden. In het takenschema zijn de praktijk-opleidingsstappen weergegeven. De kandidaat scheidsrechters zullen eerst samen met een ervaren scheidsrechter een paar oefenwedstrijden en daarna een examenwedstrijd fluiten. Afhankelijk van de voortgang van de opleiding kunnen in deze planning ook nog wat wijzigingen optreden. Dit zal met de kandidaat scheidsrechters besproken worden.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Met sportieve groet,

Paul Lebens

Wedstrijdsecretaris

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of