Takenschema seizoen 2018-2019 tot herfstvakantie

Beste SVO-ers,

De trainingen zijn begonnen en de officiële aftrap van het seizoen – de SVO Startdag – is weer achter de rug. Op 15 september staan voor de meeste teams de eerste wedstrijden op het programma en zal er dus ook weer getafeld en gefloten moeten worden. Omdat de NBB afgelopen week voor een aantal teams wat wijzigingen in het wedstrijdschema heeft doorgevoerd, is het nog niet mogelijk om het takenschema tot het einde van het jaar in te vullen. Ik hoop komende week duidelijkheid te krijgen over de extra wedstrijden die ingepland moeten worden zodat ik in september het volledige schema kan doorgeven. Bijgevoegd alvast het takenschema tot de herfstvakantie.

Het is altijd weer een puzzel om het takenschema rond te krijgen. Er wordt geprobeerd de taken zoveel mogelijk te laten aansluiten op de eigen wedstrijden maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Voor de scheidsrechters geldt wederom dat men soms 2x op één dag ingedeeld is, maar uiteindelijk wordt de takenbelasting evenredig verdeeld over alle teams, over alle leden.

Voor onze jongste tafelaars uit de U14 teams is het vaak nog een beetje spannend. Ik zou de ouders en teammanagers van deze teams willen verzoeken dit in de gaten te houden en waar nodig de jongens en meiden bij hun eerste tafeltaak te ondersteunen.

Alvast bedankt voor jullie hulp. Laten we er samen weer een mooi seizoen van maken.

Met sportieve groet,

Paul Lebens

Wedstrijdsecretaris

Takenschema (403 downloads)

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of