Speel- en takenschema seizoen 2018-2019 1ste helft

Beste SVO-ers,

Bijgevoegd vind je het speelschema (tot de kerst) zoals nu bekend in Sportlink. Hoewel de exacte datum en/of tijd van één of twee uitwedstrijden nog definitief moet worden vastgelegd, is het thuis speelschema van alle SVO teams inmiddels bekend. Ik raad spelers en ouders aan om de basketball.nl app in de gaten te houden voor de definitieve aanvangstijden. Communicatie over eventuele wijzigingsverzoeken zullen vanaf nu via de teammanagers en coaches verlopen.

Bijgevoegd ook het takenschema tot eind 2018. Zoals gebruikelijk zal dit te vinden zijn op onze website. Zoals ik eerder heb aangegeven, wordt geprobeerd de taken zoveel mogelijk te laten aansluiten op de eigen wedstrijden. Dit is helaas niet altijd mogelijk – zeker niet voor de scheidsrechters. Om te voorkomen dat men te vaak naar de Sporthal moet komen, heb ik een aantal scheidsrechters 2x op één dag ingedeeld. “Liever op één zaterdag twee wedstrijden fluiten, dan twee weekenden één wedstrijd” was mijn gedachten. Uiteindelijk worden de belasting evenredig verdeeld over de beschikbare scheidsrechters. Bovendien wordt er binnen SVO hard gewerkt aan het opleiden van nieuwe scheidsrechters zodat we deze taak in de toekomst nog beter kunnen verdelen over de teams.

Het is de verantwoordelijkheid van elke scheidsrechter en tafelaar om bij verhindering zelf voor vervanging te zorgen. Ervaring is dat dit vaak wel lukt binnen het team. Mocht het nou niet lukken, trek dan tijdig aan de bel zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Met sportieve groet,

Paul Lebens

Wedstrijdsecretaris

Takenschema 2018-2019 1ste helft (378 downloads) Speelschema 2018-2019 1ste helft (244 downloads)

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of
De trainingen beginnen weer in de week van 26 augustus 2019. Startdag is zaterdag 7 sept. B=C begint ìn de week van 2 september.