Onderling Toernooi!

SVO organiseert op 18 februari weer het leukste tournooi van het jaar: het Onderling toernooi!

Op 18 februari 2017 aanstaande kunnen spelende leden samen met hun ouders, broers en zussen samen basketballen. Niet alleen met elkaar, maar ook tegen andere leden en hun gezinsleden.

Zo is het leuk om je passie te delen met je ouders, broers en zussen of met je kinderen. Bij dit toernooi gaat het ook vooral om het samen zijn met de andere leden en supporters van SVO.

De organisatie zal de teams samenstellen en een wedstrijdschema maken. En natuurlijk draait het om het gezellig meedoen, dan het winnen.

We starten om 10.00 uur. In de middag zijn we rond 16.00 uur klaar. Natuurlijk spelen we dit gezelligheidstoernooi op onze nieuwe locatie.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in de e-mail jezelf en de mensen uit je gezin die willen deelnemen. Je kunt zelfs je hele gezin als team aanmelden. Per deelnemer willen we graag in de e-mail zien: naam, leeftijd en (vermoedelijk) niveau.

Organisatie

De organisatie van het toernooi is dit jaar in handen van de ouders van onze x10-1.

Schema

Klik op de onderstaande link om het schema te downloaden
Schema Onderling Toernooi (205 downloads)

Zien wij jou ook op 18 februari?
De trainingen beginnen weer in de week van 26 augustus 2019. Startdag is zaterdag 7 sept. B=C begint ìn de week van 2 september.