Inlooptraining: Vanaf 6 juli gaan we naar buiten!

Beste SVO-ers,

Inlooptrainingen

Net als afgelopen jaar hebben we besloten om de maand juni inlooptrainingen te organiseren. Dat is ons ook dit jaar weer goed bevallen. Een hoge opkomst en doordat teams samen trainen zien we dat er hard gewerkt wordt.

De maand juni is bijna afgelopen. Aankomende donderdag is de laatste donderdag van juni en daarmee ook de laatste inlooptraining in het sportcentrum.

Liefst zien we dat er tijdens de zomermaanden de skills op peil gehouden worden. Er is daarom gezocht naar een structurele oplossing en die is gevonden!

We kunnen in de maanden juli en augustus buiten doortrainen. Natuurlijk is dat enigszins afhankelijk van het weer, maar we hebben een buitenlocatie gevonden waar we de inlooptraining voort kunnen zetten.

Vanaf 6 juli kunnen we van 19:00 uur tot 22:00 uur gebruik maken van het basketballveld tegenover de cultuurcampus van het Amadeus lyceum. Adres van het veldje is Moerasvaren aan de zijde van de Burchtpromenade in Vleuten (winkelcentrum Vleuterwijde).

Er ligt 1 basketballveld met 2 baskets op de standaard plaatsen plus 4 baskets rondom het veld waar ook schotoefeningen op gedaan of 1-op-1 op gespeeld kan worden. De baskets hebben allemaal wel de standaard hoogte van 3,05 m. Voor de jongsten is dat dus een extra uitdaging! Alle baskets hebben metalen netjes aan de ringen hangen.

Bij de skillstrainingen eerder dit jaar hebben we geleerd dat het handig is om de leeftijdsgroepen enigszins uit elkaar te houden. Het bleek niet handig om kinderen van 8 jaar tegelijk te laten trainen met die van 16 jaar.

We stellen dus voor dat de leeftijd u10-u12 beginnen van 19:00 uur tot 20:00 uur, gevolgd door u14-u16 van 20:00 uur tot 21:00 uur en eindigend met ouder dan u16 vanaf 21:00 uur tot 22:00 uur.

Graag ook inzet van ouders die bij trainingen willen helpen en/of trainingen willen geven.

Groeten,

Frank van de Kant

Voorzitter SVO

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of