GEZOCHT: WEDSTRIJDSECRETARIS

Na veel wikken en wegen heb ik afgelopen voorjaar het besluit genomen om te stoppen als Wedstrijdsecretaris van SVO Basketball. En dus is het tijd om het stokje dat ikzelf 4 jaar geleden heb overgenomen weer door te geven. De wedstrijdsecretaris van SVO zorgt ervoor dat alle wedstrijden gepland worden, taken ingedeeld worden, de zaal geregeld wordt en alle spullen voor de wedstrijden aanwezig zijn. Kortom alles rondom de wedstrijden.
Het plannen heeft eigenlijk 3 pieken in het jaar: aan het begin, halverwege en aan het einde van het seizoen. Dit laatste ter voorbereiding voor het volgende seizoen. Natuurlijk is dat werk maar dat is al het vrijwilligerswerk. Zeker sinds we in Oudenrijn zijn is de rol leuker geworden omdat je met veel mensen mag samenwerken en mensen graag in de zaal zijn. Mensen zeggen steeds vaker “dat doe ik wel” en dat is echt leuk. En zeker binnen het team dat bestuur heet. Want natuurlijk ben je daar ook deel van uit!
Het is natuurlijk aan mijn opvolger om de rol in te vullen zoals je dat wilt en de zaken die hij/zij leuk vind op te pakken. Maar ik weet ook dat het fijn is om goed op weg geholpen te worden en daarom stop ik niet meteen maar in maart 2018. Dit geeft de kans om een keer mee te kijken, zelf rustig te ontdekken en jezelf wegwijs te maken.
Mocht je nu zeggen daar wil ik meer over weten of dat wil ik wel doen, neem dan contact op met Frank van de Kant
Groet,
Jason Tijmensen (wedstrijdsecretaris SVO Basketball)

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of