Basketball Clinic voor U10 en U12

Beste basketbal(st)ers,
Op zondag 5 november organiseert Utrecht Basketball een ochtend die in het teken staat van verbinding en inclusie: 030HOOPS. Utrecht Basketball is het initiatief waarin SVO Basketball, SC Antilope en UBALL samenwerken om onze mooie sport binnen en buiten Utrecht stevig op de kaart te zetten. Met de inzet van Utrechters met een vluchtelingenachtergrond gaan we tussen 9.00 uur en 12.00 uur een positieve ochtend neerzetten. Sport is bij uitstek een middel om mensen bij elkaar te brengen, om mensen met verschillende achtergronden te leren kennen en om die manier je sociale leven te verrijken. Dat is voor iedereen belangrijk, en zeker voor Utrechters die hier nog maar net wonen en hun weg aan het vinden zijn.
Wat gaan we doen?
Het programma bestaat uit twee delen. Tussen 9.30 uur en 11.00 uur kunnen de jongste basketballers in ons midden (tot U12) oefenen met dribbelen, schieten, passen en andere vaardigheden. Deze clinic wordt verzorgd door een combinatie van coaches van Utrecht Basketball en Utrechters met een vluchtelingenachtergrond. Hierna wordt op het centercourt van Sportcentrum Oudenrijn een wedstrijd gespeeld tussen de Internationals en SVO Basketball MSE2. Er is de hele ochtend een DJ aanwezig, dus je kunt rekenen op een geweldige basketball-sfeer.
Hoe kun je meedoen?
Speel je bij SVO of train je mee met Basketball’s Cool en ben je jonger dan 12? Meld je dan aan via deze link. Daarbij kun je ook aangeven of je kans wilt maken om bij de vier basketballers te horen die als gastspeler mee mogen spelen bij de wedstrijd tussen Internationals en SVO MSE2. De aanmelding is open tot en met vrijdag 27 oktober. Uiterlijk donderdag 2 november wordt bekend gemaakt wie de gelukkigen zijn die mee mogen spelen. Dit wordt bepaald door een willekeurige loting.
Met dank aan de gemeente Utrecht zijn er geen kosten aan de deelname verbonden. We hopen dat jullie allemaal komen en deze ochtend tot een feest maken met ons!

2
Laat een reactie achter!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
petriSteven Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gevote
Notify of
Steven
Gast
Steven

Wat is de locatie?

De trainingen beginnen weer in de week van 26 augustus 2019. Startdag is zaterdag 7 sept. B=C begint ìn de week van 2 september.