030 HOOPS Summer Event

De zomer staat voor de deur en de temperatuur loopt al flink op. Om deze warme en zonnige periode nog meer kleur te geven, organiseert Utrecht Basketball op 8 juli 2018 een dag vol basketball voor Utrechters van 6 tot 18 jaar. Als onderdeel van het project 030HOOPS brengen we op deze dag kinderen en jongeren met een vluchtelingenachtergrond en basketballers van SVO Basketball, BC Utrecht Cangeroes, UBALL, andere verenigingen uit de omgeving en Basketball’sCool bij elkaar.

In de ochtend verzorgen coaches en spelers van Utrecht Basketball een clinic voor alle kinderen tussen 6 en 12 die graag hun basketball skills verder willen ontwikkelen of het gewoon leuk vinden om met anderen een balletje te stuiteren. Vanuit AZC Joseph Haydnlaan en Plan Einstein doet ook een groep enthousiaste kinderen met een vluchtelingenachtergrond mee. Het zou fantastisch zijn als een aantal ouders kan helpen met het vervoer naar en van de sporthal.

De oudere jeugd mag vanaf 12.00 uur het tegen elkaar opnemen in een 3-tegen-3 competitie. Er worden poules van U15 en U18 teams gemaakt. Als je met vier mensen een team kunt vormen, mag je je als team inschrijven. Maar ook iedereen die nog geen volledig team heeft, kan zich individueel inschrijven. Wij gaan dan samen met jou zorgen dat je in een team dat bij jou past komt. De laatste maanden hebben we vanuit 030HOOPS veel training gegeven bij de Internationale Schakelklassen in Utrecht en Maarssen. Zij zullen ook met een aantal spelers aanwezig zijn.

DJ Hans de Heer zorgt de hele dag voor een gezellige sfeer en in het restaurant van Sportcentrum Oudenrijn kunt u terecht voor een verfrissing, snack of lunch.

Deelname is gratis. Donaties om sportevenementen voor en door vluchtelingen mogelijk te blijven maken, zijn welkom. Hiervoor is een donatiepot aanwezig.

Aanmelden kan tot 30 juni 2018

kinderen tot 12 jaar: aanmelden voor de clinic kan via deze link. Hier kunt u als ouder ook aangeven of u kunt helpen met vervoer.

jongeren tussen 12 en 18 jaar: aanmelden voor 3×3 toernooi kan via deze link.

Programma 8 juli 2018, Sportcentrum Oudenrijn (Europaweg 48, Vleuten)

9.30 uur Inloop

9.45 uur Opening en warming-up

10.00 uur Basketball-clinic verzorgd door Utrecht Basketball (kinderen 6 t/m 11 jaar)

11.30 uur Einde clinic + groepsfoto

12.00 uur 3×3 toernooi U15 en U18 categoriëen

16.00 uur Einde toernooi en prijsuitreiking + groepsfoto

030 HOOPS Summer Event_uitnodiging (88 downloads)

Laat een reactie achter!

avatar
  Subscribe  
Notify of